Kim ne derse desin Olimpos bu bölgenin hatta Türkiye’nin en önemli doğa ve tarih ile bütünleşmiş turizm köylerinden biridir.Şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzaklaşıp gelebileceğiniz, geldiğinizde ise dönmeyi istemiyeceğiniz muhteşem coğrafyası ile Olimpos’ta salaş tesislerin dışında artık doğanın ve konforun mükemmel örneğini yaşayacağınız gerçek anlamda bir Butik Otel bu yıl hizmet verdi..Bu hizmet anlayışı ile Olimpos bir ilki ve başlangıcı yaşamış oldu..

Hotel 212 Olympos pandemi ile birlikte hızlı bir değişim sürecine girip tüm odalar misafirlerin rahat edebileceği tüm ihtiyaçlarını karşılıyabileceği bir konfora getirildi. Bu konsept ile birlikte Olimpos’ta ilk ve tek Butik Otel olma özelliğini taşıyan Hotel 212 Olympos bununla yetinmeyip farkındalık yaratacak “The Steak House-Premium” alakart restoranı ile yine Olimpos’un ilk ve tek “ Fine Dine” restoranı olup diğer işletmelere de örnek olacağını şimdiden gösterdi.

Ayrıca restoranın hizmet kalitesi,gece ambiansı,yakılan ateş ve çalınan müzik ..bu duyguları yaşayabilmeniz için öncelikle Otel müşterisi olmanız gerekiyor ya da telefon ile önceden rezervasyon yapıp “The Steak House-Premium”da yer ayırtmanız gerekmekte.Hem Otel hem de Restoranda +16 yaş zorunluluğu bulunmakta.

Misafirlerimizin rahatlığı,konforu ve özgürlüğü bizim için çok önemli..”Farklı bir bakış açısı” ile Farkındalık yarattığımız her konuyu burada anlatmaya devam edeceğim..

Sağlıklı ve sevgiyle kalın

Ümit Erbay